« Home
Op Ontdekking »
De Euregio

De Euregio

Onze bed & breakfast ligt midden in Zuid-Limburg, dat bekend staat om haar karakteristieke heuvelland. Glooiende hellingen, uitgestrekte plateaus en groene dalen worden afgewisseld met authentieke dorpjes, snelstromende beken en mooie vergezichten. Zuid-Limburg maakt onderdeel uit van de Euregionale Maas-Rijn cirkel, gevormd door het zuiden van de provincie Limburg met de historische stad Maastricht, de regio van Aachen in Duitsland, de Duitstalige gemeenschap van België met de stad Eupen, de provincie Luik in Franstalig België en de provincie Limburg met de stad Hasselt in Nederlandstalig België. Op cultureel, sportief en gastronomisch gebied biedt Zuid-Limburg, maar zeker ook de Euregio vele mogelijkheden. In onze bed & breakfast hebben we veel informatie verzameld om je op weg te helpen in deze mooie en interessante regio.

De Euregio

Zuid-Limburg maakt onderdeel uit van de Euregionale Maas-Rijn cirkel. Nuth is centraal gelegen in de Euregio en bevindt zich op een steenworp afstand van steden als Maastricht, Aachen, Luik en Hasselt.

Heb je een vraag?

Wil je een gastenkamer reserveren of heb je vragen, bel of mail ons gerust. Je kunt ook op onderstaande button klikken en het formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Copyright 2020 B&B Hof7tien90. Realisatie: iWorks in samenwerking met Jacobs Vormgeving