« Home
Tarieven

Tarieven

De prijs per kamer per nacht (2 personen) inclusief ontbijt en toeristenbelasting

110 euro (voor 1 persoon 100 euro)

Het is ook mogelijk om de gehele B&B als vakantiewoning te huren (max. 5 personen) voor een week, midweek of weekend. Neem voor beschikbaarheid en tarieven even contact met ons op!

Familiekamer

Wil je boeken voor een gezin met kinderen, neem dan contact op voor een speciaal tarief

Bekijk hier onze kamers

Bereikbaarheid

Kom je met de auto dan kun je deze gratis voor het huis parkeren. Zowel fietsen als motoren kunnen veilig op onze binnenplaats gestald worden. Vraag hiernaar bij je reservering. Er is een oplaadpunt voor E-bikes aanwezig.

Huisregels

Wij hebben met liefde en aandacht Hof 7tien90 gerealiseerd en er een thuis van gemaakt. We hopen dat onze gasten ook met zorg met ons huis om zullen gaan. Wij kunnen helaas geen huisdieren ontvangen en de bed & breakfast is binnen geheel rookvrij. Buiten in de tuin of op de binnenplaats is er zeker een plekje te vinden om te roken. De gastenkamers liggen op de eerste verdieping en zijn helaas niet geschikt voor mensen die geen trappen kunnen lopen.

Heb je een vraag?

Wil je een gastenkamer reserveren of heb je vragen, bel of mail ons gerust. Je kunt ook op onderstaande button klikken en het formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Copyright 2020 B&B Hof7tien90. Realisatie: iWorks in samenwerking met Jacobs Vormgeving