« Home
Tarieven

Tarieven

De prijs per kamer per nacht (2 personen) inclusief ontbijt en toeristenbelasting

85 euro (voor 1 persoon 75 euro)

Bij een verblijf van drie nachten of meer gelden speciale tarieven, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Familiekamer

Een familie (twee volwassenen en twee kinderen t/m 12 jaar) kunnen beide gastenkamers reserveren. De prijs per nacht inclusief ontbijt en toeristenbelasting is 110 euro. Neem bij vragen gerust contact op.

Bekijk hier onze kamers

Bereikbaarheid

Kom je met de auto dan kun je deze gratis voor het huis parkeren. Zowel fietsen als motoren kunnen veilig op onze binnenplaats gestald worden. Vraag hiernaar bij je reservering. Er is een oplaadpunt voor E-bikes aanwezig.

Huisregels

Wij hebben met liefde en aandacht Hof 7tien90 gerealiseerd en er een thuis van gemaakt. We hopen dat onze gasten ook met zorg met ons huis om zullen gaan. Wij kunnen helaas geen huisdieren ontvangen en de bed & breakfast is binnen geheel rookvrij. Buiten in de tuin of op de binnenplaats is er zeker een plekje te vinden om te roken. De gastenkamers liggen op de eerste verdieping en zijn helaas niet geschikt voor mensen die geen trappen kunnen lopen.

Heb je een vraag?

Wil je een gastenkamer reserveren of heb je vragen, bel of mail ons gerust. Je kunt ook op onderstaande button klikken en het formulier invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contactformulier

Copyright 2019 B&B Hof7tien90. Realisatie: iWorks in samenwerking met Jacobs Vormgeving